Blog

Wintersporters Lets geht los!

De eerste sneeuwdumps zijn alweer geweest, alleen met het COVID-19 virus zal het wintersporten helaas nog steeds onzeker blijven. Maar…..

Een goede voorbereiding om blessures te voorkomen begint nooit te vroeg. Movement Podotherapie helpt u om sterk het wintersportseizoen in te gaan.

Bij voldoende kracht en stabiliteit is de kans op het krijgen van blessures een stuk kleiner. Veelal gaat het om acute blessures met het wintersporten. Hierbij moet gedacht worden aan bandenletsels of botbreuken.

Hoe kan Movement Podotherapie u helpen om sterk de wintersport in te gaan?

Een uitgebreide analyse en sport specifieke testen voor het skiën of snowboarden geven een duidelijk beeld op welk niveau u zich bevindt (beginner, gevorderd of expert).

Met behulp van deze analyse wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld wat kan bestaan uit skizolen, oefeningen en training, tips en adviezen. Verder zal er ook gekeken worden of dat er beschermingsmiddelen of een andere uitrusting aangeschaft dienen te worden.

Wilt u alvast zelf aan de slag gaan om sterk het wintersport seizoen in te gaan?

https://www.wintersport.nl/academy/sneeuwfit Helpt u met de juiste oefeningen om ‘Sneeuwfit’ te worden.

Movement Podotherapie helpt u om fit de wintersport in te gaan.

Movement Podotherapie verkoopt geen skiartikelen of beschermende uitrusting. Op maat gemaakte zolen voor ski- en snowboardschoenen worden wel door Movement Podotherapie geleverd.  

Maak snel uw afspraak voorafgaand aan uw wintersport.

< Terug naar overzicht