Home Specialisme Therapieën Tarieven Blogs Over ons
Over ons

Movement Podotherapie

Movement Podotherapie is voortgekomen uit passie, interesse en visie.
Ik ben Twan Regtien, uw podotherapeut. Ik heb ervaring en kennis opgedaan bij verschillende podotherapiepraktijken. Daar werd duidelijk dat de mens die een doel voor ogen heeft om een blessure te verhelpen of om beter te kunnen lopen en of sporten de interessante doelgroep is. Blessures of klachten aan de voeten, benen of lage rug zijn vaak belemmerend en beweging gerelateerd. Dat wil zeggen dat het vaak ook op te lossen is!

Doelen bereiken samen met de cliënt! Daar hoort een goede samenwerking bij tussen verschillende zorgdisciplines en een optimaal onderzoek met de juiste kennis en apparatuur. Er is één begrip wat bij iedereen naar voren komt tijdens het onderzoek en waar Twan Regtien waarde aan hecht: 'bewegen'. Dat maakt: 'Movement Podotherapie'.

 

Samenwerkingen 
Movement Podotherapie werkt nauw samen met verschillende disciplines uit meerdere regio’s. Dat maakt dat verwijzing direct en soepel verlopen. U hoeft niet opzoek te gaan naar een specialist in uw omgeving en u mag er zeker van zijn dat u zo goed mogelijk geholpen wordt bij uw klacht of ter verbetering van uw beweegpatroon.

Bastion Fysio & Fit www.bastionfysiofit.nl
Alpha Fysiotherapie www.alphafysiotherapie.nl
Fysiotherapie Body & Brain www.fysiobodybrain.nl
Kinder Fysiotherapie Praktijk Anna-Marie van Garderen www.kinderfysio-tiel.nl
De Hardloopschool www.dehardloopschool.nl 
Fysio Xtra www.fysioxtra.nl 

Bent u zorgverlener met de visie samen bereiken we meer en bent u benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Movement Podotherapie hoort het graag van u.

Kinder Fysiotherapie Praktijk Anna-Marie van GarderenAlpha Fysiotherapie

De Praktijk

Zowel in Geldermalsen als in Zaltbommel kunt u van Movement Podotherapie een uitgebreide en unieke bewegingsanalyse verwachten met high-speed camera’s, drukmeetsystemen en bewegingsrapportages. De oorzaak van uw klachten of het achterhalen van de risicofactoren zullen perfect in kaart gebracht worden. Benieuwd wat het voor u kan betekenen? Maak snel uw afspraak voor Geldermalsen of Zaltbommel.

Afspraak maken Stuur een appje
1
Heeft u vragen over een behandeling? Contact ons!