Blog

Unieke klacht- en loopanalyse bij Movement Podotherapie?

In de podotherapiepraktijken wordt er vaak gebruik gemaakt van een drukmeetplaat die op de grond ligt. U moet mikken om goed uit te komen op de plaat, loopt u dan precies zoals u normaal loopt?

Verder wordt er met het blote oog gekeken naar uw looppatroon. Is dan alles wel gezien?

Dit kan en moet anders volgens Movement Podotherapie. Wat maakt Movement Podotherapie dan zo uniek in deze omgeving? Is een onderzoek bij Movement Podotherapie anders?

‘JA, bij Movement Podotherapie kan alles perfect gecontroleerd worden’.

Met behulp van high-speed camera’s kan elke beweging in beeld gebracht worden, wat duidelijkheid geeft van de bewegingen die plaats vinden tijdens het (hard)lopen. De risicofactoren worden zo perfect in kaart gebracht. Ook kunnen beelden opnieuw afgespeeld worden om niks over het hoofd te zien.

Maar ook uw afwikkeling is erg belangrijk!

Naast de high-speed camera’s heeft Movement Podotherapie ook de mogelijkheid om tijdens elke stap die gezet wordt een drukmeting uit te voeren. Hiermee kan perfect uw afwikkeling gecontroleerd worden in combinatie met het beeld van de high-speed camera’s.

Dat betekent dat u ontspannen kunt lopen of hardlopen, de apparatuur doet het werk en de kennis maakt de behandeling!

Een rapport kunt u meekrijgen wanneer u onder behandeling bent bij bijvoorbeeld een fysiotherapeut of arts. Zo kan er een goede samenwerking tot stand gebracht worden.

Naast deze prachtige apparatuur, volgt Twan Regtien regelmatig nieuwe opleidingen om zo zijn kennis te verbreden om u beter te kunnen helpen.

Benieuwd wat een unieke analyse voor u kan betekenen?

Maak nu uw afspraak: 0625397845

< Terug naar overzicht