Blog

Wie is Twan Regtien?

Via deze blog laat ik u kennismaken met mij, Twan Regtien. Wie ben ik, wat doe ik en wat brengt mij tot Movement Podotherapie?

‘Hallo, Ik ben dus Twan, uw (sport)podotherapeut en het gezicht achter Movement Podotherapie. Geboren, getogen en nog steeds woonachtig in de Betuwe.

Gestudeerd in Eindhoven en vervolgens in België verder ontwikkeld tot sportpodotherapeut.

Na +/- 4 jaar werkervaring opgedaan te hebben, ben ik erachter gekomen wat mij echt interesseert en dat is mijn passie uiten in de praktijk: ‘Movement’ (bewegen). Het bewegingsapparaat is ontzettend ingewikkeld en uitdagend en dat maakt elke behandeling weer een puzzel.

Maar puzzels zijn er om opgelost te worden!

Daarom heb ik bij de start van mijn onderneming de keus gemaakt om mijzelf te specialiseren en te onderscheiden in het aanbieden van bewegingsanalyses. Dat is heel specifiek, maar toch ook weer niet. Iedereen van jong tot oud ziet wel iets aan zijn of haar looppatroon en natuurlijk zijn er dan nog die vervelende blessures. Die blessures die komen ergens vandaan.

Met behulp van een goede analyse ben ik van mening u te kunnen helpen of adviseren met uw zorgvraag. Wie wil er nu niet pijnvrij bewegen. Mensen helpen en tevreden de deur uit laten gaan is en blijft elke keer weer een geweldige ervaring.

Zelf ben ik ook altijd graag in beweging. Zo ben ik vanaf kleins af aan al te vinden op de voetbalvelden en daarnaast ben ik ook wekelijks aan het hardlopen. Buitensporten is iets wat in mij zit. Ik surf het hele jaar door, golfsurfen en windsurfen. Verder ga ik ook graag op wintersport om te snowboarden of skiën. Al met al is de term ‘Movement’ iets wat bij mij past en in mij zit. Daarom wil ik iedereen helpen om vrijuit te kunnen bewegen.’

Make your first step for a better Movement.

< Terug naar overzicht