Home Specialisme Therapieën Tarieven Blogs Over ons
Zaltbommel

Movement Podotherapie

Movement Podotherapie is gevestigd in Gezondheidscentrum de Bolderburen in Zaltbommel. Dit is het adres om in beweging te blijven voor sporters, volwassenen en kinderen.

Heeft u klachten aan de voeten, benen of lage rug? Of wilt u beter lopen, rennen of sporten.
De experts van Movement Podotherapie Zaltbommel hebben een aantal veel voorkomende klachten toegelicht:

Veel voorkomende voetklachten sporters
Veel voorkomende voetklachten volwassenen
Veel voorkomende voetklachten kinderen

Samen met u brengen we de risicofactoren in kaart die het bewegen kunnen belemmeren. Vervolgens wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld.

 

Behandeling voetklachten Zaltbommel
Er zijn verschillende behandelmogelijkheden en therapieën die u kunnen helpen bij uw klachten of zorgvraag. De therapieën zijn voor iedereen verschillend. Elk persoon is anders en de behandeling moet dan ook volledig op maat zijn om u te kunnen helpen.
Bekijk onze behandelmogelijkheden


Even voorstellen
Mijn naam is Twan Regtien en ik ben uw (Sport)Podotherapeut in Zaltbommel. Ik ben gespecialiseerd in het bewegen en het leggen van verbanden met de risico factoren. Uitgebreid onderzoek en correcte analyses zullen u helpen bij uw zorgvraag. Met de kennis en meetapparatuur kan er een optimaal behandelplan opgesteld worden.

 

Het adres voor (sport) podotherapie in Zaltbommel
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,8! Benieuwd naar onze expertiese? Neem gerust telefonisch, per mail of via whatsapp contact op en dan staat Twan Regtien u persoonlijk te woord.

 

 

Stuur een e-mail

Veel voorkomende klachten en mogelijkheden

Een oplossing voor uw bewegingsprobleem

De Praktijk

Zowel in Geldermalsen als in Zaltbommel kunt u van Movement Podotherapie een uitgebreide en unieke bewegingsanalyse verwachten met high-speed camera’s, drukmeetsystemen en bewegingsrapportages. De oorzaak van uw klachten of het achterhalen van de risicofactoren zullen perfect in kaart gebracht worden. Benieuwd wat het voor u kan betekenen? Maak snel uw afspraak voor Geldermalsen of Zaltbommel.

Afspraak maken Stuur een appje
1
Heeft u vragen over een behandeling? Contact ons!