Home Specialisme Therapieën Tarieven Blogs Over ons
Gezondheidsklachten

Sporters

Heeft u als sporter vaak last van pijntjes of heeft u het idee niet goed te bewegen?

Elke sport is anders en dat moet altijd meegenomen worden in het onderzoek. Sportspecifieke bewegingen moeten geanalyseerd worden om uw risico factoren in kaart te brengen. Tevens is het heel belangrijk dat uw basis goed is. Loopt en rent u goed? Wij bieden uitgebreide analyses met onze meetapparatuur.

Ga na wat Movement Podotherapie voor u kan betekenen.

Behandelingen

Er zijn verschillende behandelmogelijkheden die u kunnen helpen bij uw klachten of zorgvraag. De behandelingen zijn voor iedereen verschillend. Elk persoon is anders en de behandeling moet dan ook volledig op maat zijn om u te kunnen helpen.

Kennis, vakkundig, ambacht en persoonlijk. Dat zijn belangrijke kernwoorden waar Twan Regtien zich dagelijks mee bezig houdt voor u en uw behandeling.

Sportzolen

Sportzolen helpen u ter preventie van blessures of om uw sportspecifieke blessures op te lossen. Sportzolen worden specifiek gemaakt voor uw sportschoen en de elementen worden bepaald na een uitgebreid sportonderzoek.

Meer informatie
Sportblessure

Een sportblessure ontstaat acuut of sluipt er geleidelijk aan in. Wanneer de trainingsopbouw niet goed is liggen de belasting en belastbaarheid niet in balans.

Meer informatie
Knieklachten

Een sporter komt bij Movement Podotherapie met een doel voor ogen. Elke sporter is uniek en dat maakt elk onderzoek ook uniek. Er wordt een uitgebreid functieonderzoek uitgevoerd bij iedereen.

Meer informatie
Blessurepreventie

Blessurepreventie staat hoog in het vaandel bij Movement Podotherapie. Tot op heden wordt er nog te weinig aandacht besteed aan de preventie van sportblessures. Vaak komt dat door beperkte kennis of de gewoonte om een bepaalde warming-up te doen.

Meer informatie
Blessurepreventie voetballer

Voetballer? Wel eens gehoord van het blessurepreventie programma ‘FIFA 11+’? In deze documenten worden ook de foutief uitgevoerde oefeningen uitgebeeld. Wanneer dat aan de orde is, dan moet deze persoon gescreend worden door Movement Podotherapie om na te gaan waarom de desbetreffende sporter problemen heeft met de uitvoering.

Meer informatie
De Praktijk

Zowel in Geldermalsen als in Zaltbommel kunt u van Movement Podotherapie een uitgebreide en unieke bewegingsanalyse verwachten met high-speed camera’s, drukmeetsystemen en bewegingsrapportages. De oorzaak van uw klachten of het achterhalen van de risicofactoren zullen perfect in kaart gebracht worden. Benieuwd wat het voor u kan betekenen? Maak snel uw afspraak voor Geldermalsen of Zaltbommel.

Afspraak maken Stuur een appje
1
Heeft u vragen over een behandeling? Contact ons!