Home Specialisme Therapieën Tarieven Blogs Over ons
Gezondheidsklachten

Volwassenen

Heeft u klachten aan de voeten, benen of lage rug? Heeft u het idee niet goed te lopen of te bewegen?

Movement Podotherapie helpt u met uw zorgvraag en gaat samen met u na welke factoren een negatieve invloed hebben op uw klacht en bewegingspatroon. Een uitgebreid persoonlijk onderzoek zal u verder helpen.

Ga na wat Movement Podotherapie voor u kan betekenen.

Behandelingen

Er zijn verschillende behandelmogelijkheden die u kunnen helpen bij uw klachten of zorgvraag. De behandelingen zijn voor iedereen verschillend. Elk persoon is anders en de behandeling moet dan ook volledig op maat zijn om u te kunnen helpen.

Kennis, vakkundig, ambacht en persoonlijk. Dat zijn belangrijke kernwoorden waar Twan Regtien zich dagelijks mee bezig houdt voor u en uw behandeling.

Hielklachten

Hielklachten zijn de meest voorkomende klachten aan de voeten. Vaak denkt men dan meteen aan hielspoor, maar een hielspoor heeft vaak een ‘hotspot’. Oftewel één extreem pijnlijke plek.

Meer informatie
Knieklachten

Er zijn veel verschillende soorten knieklachten, maar bijna alle klachten zijn te koppelen aan instabiliteit of overbelasting. Deze instabiliteit komt vaak ergens vandaan, dat kan vanuit de voet, de heup of rug regio komen.

Meer informatie
Heupklachten en lage rugklachten

Heup- of lage rugproblemen komen vaak naar voren tijdens een hogere belasting, lang staan of lang zitten.

Meer informatie
Enkelklachten

Een verzwikking van de enkel kan langdurige nare gevolgen met zich meebrengen. Pijnklachten tijdens belasting, startpijn, zwelling, instabiliteit en angst om te bewegen. Dit komt vaak door slecht, foutief of te beperkt behandelen van de verzwikking.

Meer informatie
Voorvoetklachten

Voorvoetklachten komen vaak voor, soms zijn ze tijdelijk en de andere keer lijk je er maar niet vanaf te komen. Vaak zijn deze klachten te koppelen aan een bepaalde schoen, of juist geen schoen. Het kan belasting afhankelijk zijn, maar het kan ook in rust aanwezig zijn.

Meer informatie
De Praktijk

Movement Podotherapie is gevestigd in Geldermalsen, Zaltbommel en Tiel. U kunt bij ons terecht voor podotherapie, sport-podotherapie en het maken van zolen en sportzolen op maat. Onze specialisten zullen de oorzaak van uw klachten achterhalen en de risicofactoren in kaart brengen. Benieuwd wat het voor u kan betekenen? Maak een afspraak via de website of bel ons. 

Afspraak maken Stuur een appje
1
Heeft u vragen over een behandeling? Contact ons!