Home Specialisme Therapie├źn Tarieven Blogs Over ons
Gezondheidsklachten

Kinderen

De ontwikkeling in de jeugd van het kind is van cruciaal belang voor de verdere ontwikkeling. Een foutief bewegingspatroon kan gevolgen hebben voor de toekomst van het kind. Het is dan ook verstandig om vroegtijdig problemen en klachten aan te pakken wanneer die aanwezig zijn. Maar wat is nu goed of fout aan het lopen of de stand? Movement Podotherapie helpt u graag bij het beantwoorden van uw vragen.

Heeft uw kind klachten aan de voeten, benen of lage rug? Loopt uw kind niet graag of struikelt uw kind regelmatig?

Ga na wat Movement Podotherapie voor uw kind kan betekenen.

Behandelingen

Er zijn verschillende behandelmogelijkheden die u kunnen helpen bij uw klachten of zorgvraag. De behandelingen zijn voor iedereen verschillend. Elk persoon is anders en de behandeling moet dan ook volledig op maat zijn om u te kunnen helpen.

Kennis, vakkundig, ambacht en persoonlijk. Dat zijn belangrijke kernwoorden waar Twan Regtien zich dagelijks mee bezig houdt voor u en uw behandeling.

Hielklachten

Hielklachten bij kinderen, vaak tussen de 6-13jaar, komen ontzettend vaak voor. Het is de meest voorkomende blessure onder de actieve en sportieve kinderen. Vaak klaagt het kind over pijn onder de hak, pijn aan de enkel of achillespees tijdens belasting.

Meer informatie
Platvoeten

Is een platvoet afwijkend? Movement Podotherapie vindt van niet! Een pasgeboren kind heeft altijd platvoeten, het zou dan juist afwijkend zijn wanneer er een holle voet aanwezig zal zijn.

Meer informatie
Ontwikkeling van het lopen

Kinderen hebben nog hun hele leven voor zich en dat betekent ook dat ze nog heel veel moeten lopen en rennen. Een goed ontwikkeling is ontzettend belangrijk voor een goede gesteldheid en een vrolijk kind.

Meer informatie
Sportblessure

Een sportblessure ontstaat acuut of sluipt er geleidelijk aan in. Wanneer de trainingsopbouw niet goed is liggen de belasting en belastbaarheid niet in balans.

Meer informatie
De Praktijk

Movement Podotherapie is gevestigd in Geldermalsen, Zaltbommel en Tiel. U kunt bij ons terecht voor podotherapie, sport-podotherapie en het maken van zolen en sportzolen op maat. Onze specialisten zullen de oorzaak van uw klachten achterhalen en de risicofactoren in kaart brengen. Benieuwd wat het voor u kan betekenen? Maak een afspraak via de website of bel ons. 

Afspraak maken Stuur een appje
1
Heeft u vragen over een behandeling? Contact ons!