Home Specialisme Therapie├źn Tarieven Blogs Over ons
Gezondheidsklachten

Sportzolen

Sportzolen helpen u ter preventie van blessures of om uw sportspecifieke blessures op te lossen. Sportzolen worden specifiek gemaakt voor uw sportschoen en de elementen worden bepaald na een uitgebreid sportonderzoek. Met de elementen worden de correcties bedoeld. Het materiaal wat gebruikt wordt, is makkelijk schoon te maken en optimaal voor het sporten.

Een sportzool verschilt dan ook van een normale zool. In sommige gevallen kunt u de sportzolen ook in uw normale schoenen dragen. Dit moet u overleggen met uw podotherapeut, om na te gaan wat mogelijk is. Movement Podotherapie in Geldermalsen en Zaltbommel maakt uw sportzolen op maat. 

Bekijk alle veel voorkomende klachten voor sporters

De Praktijk

Movement Podotherapie is gevestigd in Geldermalsen, Zaltbommel en Tiel. U kunt bij ons terecht voor podotherapie, sport-podotherapie en het maken van zolen en sportzolen op maat. Onze specialisten zullen de oorzaak van uw klachten achterhalen en de risicofactoren in kaart brengen. Benieuwd wat het voor u kan betekenen? Maak een afspraak via de website of bel ons. 

Afspraak maken Stuur een appje
1
Heeft u vragen over een behandeling? Contact ons!