Home Specialisme Therapieën Tarieven Blogs Over ons
Gezondheidsklachten

Sportzolen

Sportzolen helpen u ter preventie van blessures of om uw sportspecifieke blessures op te lossen. Sportzolen worden specifiek gemaakt voor uw sportschoen en de elementen worden bepaald na een uitgebreid sportonderzoek. Met de elementen worden de correcties bedoeld. Het materiaal wat gebruikt wordt, is makkelijk schoon te maken en optimaal voor het sporten.

Een sportzool verschilt dan ook van een normale zool. In sommige gevallen kunt u de sportzolen ook in uw normale schoenen dragen. Dit moet u overleggen met uw podotherapeut, om na te gaan wat mogelijk is. Movement Podotherapie in Geldermalsen en Zaltbommel maakt uw sportzolen op maat. 

Bekijk alle veel voorkomende klachten voor sporters

De Praktijk

Zowel in Geldermalsen als in Zaltbommel kunt u van Movement Podotherapie een uitgebreide en unieke bewegingsanalyse verwachten met high-speed camera’s, drukmeetsystemen en bewegingsrapportages. De oorzaak van uw klachten of het achterhalen van de risicofactoren zullen perfect in kaart gebracht worden. Benieuwd wat het voor u kan betekenen? Maak snel uw afspraak voor Geldermalsen of Zaltbommel.

Afspraak maken Stuur een appje
1
Heeft u vragen over een behandeling? Contact ons!