Home Specialisme Therapieën Tarieven Blogs Over ons
Gezondheidsklachten

Knieklachten

Sportanalyse
Een sporter komt bij Movement Podotherapie met een doel voor ogen. Elke sporter is uniek en dat maakt elk onderzoek ook uniek. Er wordt een uitgebreid functieonderzoek uitgevoerd bij iedereen. Vervolgens is het afhankelijk van de vraag van de sporter of er sport specifieke testen gedaan worden tijdens het onderzoek. Movement podotherapie staat voor het bewegen en maakt met behulp van ‘High-speed camera’s’ een uitgebreide (hard)loopanalyse. De beelden worden geanalyseerd en kunnen middels een bewegingsrapport verstrekt worden wanneer er vraag naar is. Elke sport heeft een sportspecifieke schoen. De oude schoen wordt gecontroleerd op slijtage en geschiktheid voor de sporter.

Alle risicofactoren worden in kaart gebracht, wat vervolgens resulteert in een behandelplan. Wanneer er samenwerkingen nodig zijn voor optimalisatie, dan worden deze tot stand gebracht. Dit kan met verschillende disciplines zijn.

Elke sporter is uniek en dat vergt dan ook een persoonlijke aanpak.

Make your first step for a better Movement!


Bekijk alle veel voorkomende klachten voor sporters

De Praktijk

Movement Podotherapie is gevestigd in Geldermalsen, Zaltbommel en Tiel. U kunt bij ons terecht voor podotherapie, sport-podotherapie en het maken van zolen en sportzolen op maat. Onze specialisten zullen de oorzaak van uw klachten achterhalen en de risicofactoren in kaart brengen. Benieuwd wat het voor u kan betekenen? Maak een afspraak via de website of bel ons. 

Afspraak maken Stuur een appje
1
Heeft u vragen over een behandeling? Contact ons!