Home Specialisme Therapieën Tarieven Blogs Over ons
Gezondheidsklachten

Knieklachten

Sportanalyse
Een sporter komt bij Movement Podotherapie met een doel voor ogen. Elke sporter is uniek en dat maakt elk onderzoek ook uniek. Er wordt een uitgebreid functieonderzoek uitgevoerd bij iedereen. Vervolgens is het afhankelijk van de vraag van de sporter of er sport specifieke testen gedaan worden tijdens het onderzoek. Movement podotherapie staat voor het bewegen en maakt met behulp van ‘High-speed camera’s’ een uitgebreide (hard)loopanalyse. De beelden worden geanalyseerd en kunnen middels een bewegingsrapport verstrekt worden wanneer er vraag naar is. Elke sport heeft een sportspecifieke schoen. De oude schoen wordt gecontroleerd op slijtage en geschiktheid voor de sporter.

Alle risicofactoren worden in kaart gebracht, wat vervolgens resulteert in een behandelplan. Wanneer er samenwerkingen nodig zijn voor optimalisatie, dan worden deze tot stand gebracht. Dit kan met verschillende disciplines zijn.

Elke sporter is uniek en dat vergt dan ook een persoonlijke aanpak.

Make your first step for a better Movement!


Bekijk alle veel voorkomende klachten voor sporters

De Praktijk

Zowel in Geldermalsen als in Zaltbommel kunt u van Movement Podotherapie een uitgebreide en unieke bewegingsanalyse verwachten met high-speed camera’s, drukmeetsystemen en bewegingsrapportages. De oorzaak van uw klachten of het achterhalen van de risicofactoren zullen perfect in kaart gebracht worden. Benieuwd wat het voor u kan betekenen? Maak snel uw afspraak voor Geldermalsen of Zaltbommel.

Afspraak maken Stuur een appje
1
Heeft u vragen over een behandeling? Contact ons!