Home Specialisme Therapie├źn Tarieven Blogs Over ons Contact
Gezondheidsklachten

Blessurepreventie

Blessurepreventie staat hoog in het vaandel bij Movement Podotherapie. Tot op heden wordt er nog te weinig aandacht besteed aan de preventie van sportblessures. Vaak komt dat door beperkte kennis of de gewoonte om een bepaalde warming-up te doen.

Voor optimale blessurepreventie is het goed om alle risicofactoren in kaart te brengen. Hoe beweegt het lichaam? Hoe loopt en rent iemand? Wat zijn de sportspecifieke risicofactoren? Alles wordt samengevoegd en vervolgens stellen we een behandelplan op voor de sporter.

Dit wordt ook wel een sportscreening genoemd. De sportscreening kan zowel individueel of als team gedaan worden. Dit kan op de praktijk uitgevoerd worden of bij de sportclub of vereniging.

Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen.

 

Bekijk alle veel voorkomende klachten voor sporters

De Praktijk

De praktijk is gevestigd aan De Chamotte 4 in Geldermalsen. Een opvallend gebouw met een warme uitstraling. Er zijn korte lijntjes met onder andere de fysiotherapeuten. Dit maakt de locatie perfect voor multidisciplinaire samenwerkingen, waarbij een klacht vanuit verschillende oogpunten benaderd kan worden en dat uit zich in snelle effectieve resultaten.

Afspraak maken Stuur een appje
1
Heeft u vragen over een behandeling? Contact ons!