Home Specialisme Therapieƫn Tarieven Blogs Over ons
Gezondheidsklachten

Blessurepreventie

Blessurepreventie staat hoog in het vaandel bij Movement Podotherapie. Tot op heden wordt er nog te weinig aandacht besteed aan de preventie van sportblessures. Vaak komt dat door beperkte kennis of de gewoonte om een bepaalde warming-up te doen.

Voor optimale blessurepreventie is het goed om alle risicofactoren in kaart te brengen. Hoe beweegt het lichaam? Hoe loopt en rent iemand? Wat zijn de sportspecifieke risicofactoren? Alles wordt samengevoegd en vervolgens stellen we een behandelplan op voor de sporter.

Dit wordt ook wel een sportscreening genoemd. De sportscreening kan zowel individueel of als team gedaan worden. Dit kan op de praktijk uitgevoerd worden of bij de sportclub of vereniging.

Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen.

 

Bekijk alle veel voorkomende klachten voor sporters

De Praktijk

Movement Podotherapie is gevestigd in Geldermalsen, Zaltbommel en Tiel. U kunt bij ons terecht voor podotherapie, sport-podotherapie en het maken van zolen en sportzolen op maat. Onze specialisten zullen de oorzaak van uw klachten achterhalen en de risicofactoren in kaart brengen. Benieuwd wat het voor u kan betekenen? Maak een afspraak via de website of bel ons. 

Afspraak maken Stuur een appje
1
Heeft u vragen over een behandeling? Contact ons!