Home Specialisme Therapie├źn Tarieven Blogs Over ons Contact
Gezondheidsklachten

Hielklachten

Hielklachten bij kinderen, vaak tussen de 6-13jaar, komen ontzettend vaak voor. Het is de meest voorkomende blessure onder de actieve en sportieve kinderen. Vaak klaagt het kind over pijn onder de hak, pijn aan de enkel of achillespees tijdens belasting. De hak kan dan moeilijk belast worden. Het is veelal een zeurende en scherpe pijn wat soms gepaard gaat met startpijn.

Wat is het?
Veelal wordt er gedacht aan hielspoor, maar dat komt zelden voor bij een kind. Vaak zijn het klachten aan de groeischijf in het hielbeen of aan de achillespees. Dit komt veelal door een verkeerde belasting of overbelasting. Vaak is er drukpijn aanwezig en de klachten nemen toe bij belasting.

Dit is het signaal dat het verstandig is als Movement Podotherapie uw kind gaat analyseren en een diagnose gaat stellen. Met behulp van podotherapie kan uw kind dan weer snel de activiteiten oppakken.

 

Bekijk alle veel voorkomende klachten voor kinderen

De Praktijk

De praktijk is gevestigd aan De Chamotte 4 in Geldermalsen. Een opvallend gebouw met een warme uitstraling. Er zijn korte lijntjes met onder andere de fysiotherapeuten. Dit maakt de locatie perfect voor multidisciplinaire samenwerkingen, waarbij een klacht vanuit verschillende oogpunten benaderd kan worden en dat uit zich in snelle effectieve resultaten.

Afspraak maken Stuur een appje
1
Heeft u vragen over een behandeling? Contact ons!