Home Specialisme Therapie├źn Tarieven Blogs Over ons Contact
Disclaimer

MOVEMENT PODOTHERAPIE

Over de site van Movement Podotherapie.

Uw podotherapeut optimaliseert zijn/haar patiëntenservice door middel van internet. 24 uur per dag kunnen bezoekers van de site informatie krijgen over aan gezondheid gerelateerde onderwerpen.

AllerMedia en de praktijkhouder aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de door derden aangeboden informatie op de website en/of informatie welke via een doorlink(s) wordt bezocht. Hieronder valt onder meer, maar niet uitsluitend, het inbreuk plegen op auteursrechtelijk beschermde werk(en) of het anderszins in strijd handelen met de intellectuele eigendomsrechten van derden.

 

De bouw en redactie van deze site wordt verzorgd door AllerMedia, een full service reclamebureau gespecialiseerd in het verlenen van internetdiensten.

Veel voorkomende klachten en mogelijkheden

Een oplossing voor uw bewegingsprobleem

De Praktijk

De praktijk is gevestigd aan De Chamotte 4 in Geldermalsen. Een opvallend gebouw met een warme uitstraling. Er zijn korte lijntjes met onder andere de fysiotherapeuten. Dit maakt de locatie perfect voor multidisciplinaire samenwerkingen, waarbij een klacht vanuit verschillende oogpunten benaderd kan worden en dat uit zich in snelle effectieve resultaten.

Afspraak maken Stuur een appje
1
Heeft u vragen over een behandeling? Contact ons!