Home Specialisme Therapie├źn Tarieven Blogs Over ons Contact

Corona update

Uw afspraak kan doorgaan en u kunt altijd een afspraak maken.

Gelieve af te bellen bij de volgende verschijnselen:

-        Koorts (>38gr)

-        Geregeld hoesten en niezen

-        Keelpijn, gepaard met zware hoofdpijn

-        Wanneer een naasten het Corona-virus draagt

 

Twijfelt u over de afspraak of komt u liever niet naar de praktijk? U kunt Movement Podotherapie benaderen en vragen naar de mogelijkheden voor een video-consult.

 

Met het Coronavirus in het land houdt Movement Podotherapie de ontwikkelingen goed in de gaten en daar wordt op geanticipeerd. De maatregelen en adviezen worden strikt nageleefd. De richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het contact met de patiënt worden in acht genomen (geen contant geld aannemen, geen handen schudden, geen mensen met klachten behandelen, buiten de behandelstoel minstens 1,5 meter afstand van elkaar, hoesten en niezen in een tissue of in de binnenkant van de ellenboog. De handen worden regelmatig grondig gewassen en de apparatuur wordt na elke behandeling gedesinfecteerd.

 

Het bestuur vindt het belangrijk dat wij als podotherapeuten onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en noodzakelijke (spoed)zorg blijven leveren. Movement Podotherapie is van mening dat we terugval naar duurdere zorg moeten voorkomen en de huisartsen/ ziekenhuizen moeten ontzien. De cliënt zonder het Corona virus mag behandeld worden.

 

Movement Podotherapie

De Praktijk

De praktijk is gevestigd aan De Chamotte 4 in Geldermalsen. Een opvallend gebouw met een warme uitstraling. Er zijn korte lijntjes met onder andere de fysiotherapeuten. Dit maakt de locatie perfect voor multidisciplinaire samenwerkingen, waarbij een klacht vanuit verschillende oogpunten benaderd kan worden en dat uit zich in snelle effectieve resultaten.

Afspraak maken Stuur een appje
1
Heeft u vragen over een behandeling? Contact ons!